İSTANBUL / KAĞITHANE - Kağıthane Anadolu Lisesi

Mrt

Liselerde Bilim Uygulaması Kapsamında Okulumuzda " İklim Değişikliği " Fotoğraf Yarışması Yapıldı. 10 D Sınıfından Mina YÜKSEL birinci olmuştur.

Şbt

Kağıthane Kaymakamı Sayın Niyazi ERTEN okulumuzu ziyaret etti. 12. sınıf öğrencilerimize yüksek öğretim ve meslekler hakkındaki tecrübelerini aktardı.

Şbt

Ock

Liselerde Bilim Uygulamaları Programı kapsamında, Görsel Sanatlar öğretmenimiz Ayşe Erdal “İklim Değişikliği” temasına dikkat çekmek amacıyla öğrencilerimizle beraber ; poster, bildiri,afiş,broşür, kitap ayıracı ve pano çalışmaları yapmışlardır

Ock

Liselerde Bilim Uygulamaları kapsamında “İklim değişikliği” temalı çalışmamızda

kağıt tüketimine dikkat çekmek, geri dönüşümün önemini vurgulamak ve çevre duyarlılığını arttırmak için Kağıthane Belediyesinin, El Yapımı Kağıt Atölyesine İngilizce Öğretmenimiz Adalet Altay ile bir gezi düzenledik. Kağıt Atölyesinde, her türlü atık malzemenin kağıda dönüşütürülebileceğini gördük. Atık kumaşların kağıda dönüşme yolculuğunu deneyimledik içilmiş çay, soyulmuş mısır kabukları gibi bitkisel atıkların ve daha birçok atığın kağıt yapımında kullanılabileceğini öğrendik.Bu gezi,geri dönüşüm doğamız için ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Ağaç kesiminin azaltılması ve sürdürülebilir bir geleceğin sağlanması için gençlerin geri dönüşümde yaratıcılıklarının arttırılması ve çevreci olmaları konusunda  bu tür etkinliklere katılımları çok önemlidir.

Ara

Okulumuzda 2023/2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem Yapılan etkinliklerden görüntüler...

Kas

Kağıthane Anadolu Lisesi olarak Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün vefatının 85.yıldönümünün ilçe anma programını gerçekleştirdik.

Ata'mızı ona yakışır bir şekilde andık, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattık.

Programda emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Kas

01.11.2023’te 12.sınıf sayısal öğrencilerimizle Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tanıtımına katıldık. Öğrencilerimize mühendislik fakültesinde bulunan bölümler, üniversitenin yurtiçi ve yurtdışı olanakları, mezunlarının iş bulma durumları ve üniversitenin fiziki olanakları hakkında bilgi verildi. Öğrencilerimizin soruları yanıtlandı ve fakülteyi gezme olanağı sağlandı. Marmara üniversitesi mühendislik fakültesi dekanlığına ve tanıtımda bizlere eşlik eden Arş.Gör. Gülay ARSLAN ÇENE’ye teşekkür ederiz.

Eyl

Öğrencilerimiz kazandıkları üniversitelere aşağıdaki dosyadan erişim sağlayabilirsiniz.

Ağu

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, üniversite hayatı ve kariyer yolculuklarında başarılar diliyoruz.

Kağıthane Anadolu Lisesi 2023 YKS Başarı Sıralamasına Göre Öğrenci Dağılımı

Kağıthane Anadolu Lisesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına hazır